Само в 7DniFutbol.bg

Изправиха Метушев пред съда в Благоевград! Бившият футболист промълви: Не се чувствам добре, искам…

7 Dni Futbol27.06.2018610
best-system-for-football-betting

Окован с белезници, ден след като бе изписан от болницата, в Окръжен съд Благоевград днес, бе изправен бившият футболист Марио Метушев. Той уби приятеля си Красимир Колджиев-Дзъмбо навръх Рамазан Байрям. С наведена глава Метушев влезе в залата и когато съдия Дияна Узунова му даде думата, той промълви: „Искам под домашен арест, не се чувствам добре…“

Адвокатът му Йордан Давчев в защитата си заяви, че има много неизяснени обстоятелства около случилото се в дома на Колджиев, той поиска да се изясни с колко ножа са станали нараняванията и по двамата, дали убийството е станало при самозащита, пише Struma.com.

Прокуратурата му повдигна обвинение за престъпление по чл. 116, убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Въпреки че адвокатът му твърди, че Метушев е кротък, според хората, които го познават, магистратите имат последната дума.

Прокурорът пледира за задържане под стража, мотивирайки се с това, че по време на инцидента Марио е наранил и майката на убития Колджиев – Надка, която чула виковете на сина си, влязла в стаята и видяла как Метушев пронизва с нож Красимир. В този ужасяващ момент Надка грабнала стола и го хвърлила по Марио. Той успял да се изплъзне и с ножа срязал ръката на жената. Секунди по-късно Метушев вече се самонаранявал с ножа, като накрая го забол в шията си. Така бившият футболист е бил открит и от спешните медици.

За този вид престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор и доживотен затвор без замяна.

Разследването по случая продължава.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ