Само в 7DniFutbol.bg

Христо Стоичков изригна заради обвиненията за трансфера на Недялков: Гриша Ганчев да каже взимал ли съм пари от ЦСКА

7 Dni Futbol23.06.201817560
_49T6728

Най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков отговори гневно от Русия на един от тарторите на “червената” агитка Росен Петров-Животното.

“Някакви животни ми намесват името. Говорят небивалици по мой адрес, не знам дали някой ги праща. Аз не съм чувал Антон Недялков повече от 6 месеца. Нямам му телефона и не съм длъжен да го имам.

Призовавам Гриша Ганчев да излезе веднага и да каже по най-бързия начин дали съм взимал пари от ЦСКА. Да каже дали съм взимал пари за трансфера на Недялков! Нека го направи незабавно, иначе ще остане усещането за нещо гнило”, заяви Стоичков пред БНТ.

По-рано днес Росен Петров-Животното написа във Фейсбук, че Стоичков е прибрал 400 000 евро комисионна от трансфера на Недялков в Далас.

“Не слагайте името ми там където не му е мястото”, подчерта Камата, който е един от коментаторите на световното първенство.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ