Само в 7DniFutbol.bg

Недялков проговори след скандалния трансфер в Лудогорец: Не съм направил нищо лошо, че да ме изкарват предател

7 Dni Futbol23.06.201824161
ЦСКА Ботев Пловдив (18)

Най-новото попълнение на Лудогорец – Антон Недеялков даде кратко интервю пред Диема Спорт, след като финализира трансфера си тима на българския шампион. Бившият бранител на ЦСКА напусна американския ФК Далас, за да подпише с тима от Разград.

„Доколкото знам, двата клуба са стигнали до разговори, с мен никой не е разговарял. И накрая, след като са стигнали до съгласие, стигнаха и до мен нещата. Съгласих се, защото съм си вкъщи, а и мога да играя в Шампионската лига. Първо съм професионалист и щом съм тук, искам да се развивам, да вървя нагоре и да играя голям футбол. Има много добри футболисти в отбора, ще стигнем много далеч с този състав. Поне се надявам да е така“, коментира Недялков, който вече е в базата на Лудогорец в Австрия, където тимът се готви.

„Добре е за мен конкуренцията с Натанаел, това означава, че ще се доказвам всеки ден. Мисля, че оставих добри впечатления на феновете и стадиона, не съм направил лоши неща и сега да ме обвиняват, че съм най-лошият и съм предател. Всеки мач за ЦСКА съм се раздавал и мисля, че съм се доказал“, сподели още бранителят.

„Запознахме се за кратко с Аутуори, ще се запознаем по-обстойно в следващия ден. Знам, че е голямо име във футбола, постигнал е успехи. Още не съм максимално готов, но мисля, че в следващите две седмици ще бъда готов да помогна на отбора.“

„В Америка е тотално различно от България и Европа като футбол. Хората са възпитани, отборите са качествени, на моменти се играе малко бавно. Мисля, че и там оставих добри впечатления. Въпросът е, че явно са преценили да се разделят с мен, а аз нямам нищо против“, завърши Антон Недялков.

коментар

  • Миро

    24.06.2018 at 20:20

    Пдмниш ли си думите БОКЛУК ,отивам на вън да се развивам а
    ако се върнеш в България ще играеш само за ЦСКА.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ