Само в 7DniFutbol.bg

От Левски официално признаха: На загуба сме! Общо събрание решава бъдещето на шефовете

7 Dni Futbol23.06.201810100
75 години Гунди (15)

Левски ще има поне един нов шеф на 14 август. За тогава е насрочено Общо събрание на акционерите в клуба. Това бе обявено в Търговския регистър. В дневния ред са включени седем точки, като последната е свързана с промяна на състава на Надзорния съвет. Органът е от трима души. В момента в него са само двама – собственикът Спас Русев и синът му Евгени Русев. Третият – легендата на сините Кирил Ивков, обяви, че подава оставка.

“Не мога да ви кажа какви ще са промените в Надзорния съвет. Това не е информация за публична консумация”, заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов.

На Общото събрание трябва да бъдат приети финансовият отчет и докладът на одитора, извършил проверка на отчета. Сините си бяха поставили за задача да излязат на печалба през 2017 година. Това обаче явно не се е случило. В поканата за свикване на Общото събрание е описано като предложение “поради липса на печалба за 2017 г. Общото събрание на акционерите не взема решение за разпределение на печалба и попълване на фонд “Резервен” за 2017 година”.

Очаква се до Общото събрание клубът да назначи спортно-технически директор, който по всяка вероятност няма да е австриеца Вили Рутенщайнер. За него медиите в Израел писаха, че е приел офертата на местната федерация да поеме поста на технически директор.

На „Герена” се надяват това лято да имат солидни приходи от пробив в евротурнирите. Собственикът Спас Русев вече обяви, че целта пред отбора е достигането на груповата фаза на Лига Европа. В същото време стана ясно, че през следващата седмица клубът ще обяви цените на абонаментните карти и билетите за следващия сезон.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ