Само в 7DniFutbol.bg

Трагедия! Нещастен случай отне живота на бивш вратар на ЦСКА и Черно море

7 Dni Futbol21.06.201823130
свещ, трагедия

В неделя при нещастен случай в дома си във Варна почина бившият вратар Иван Симеонов, съобщава страницата “Черно море ретро”.

Юноша на Септември (София), записал множество мачове в юношеските и младежки формации на националния отбор, Иван пристига във Варна, след като се оказва ненужен на ЦСКА и с оттеглянето на Симеон Нинов от състезателна дейност.

Дебютирайки на 3 октомври 1971 г. в градското дерби, Симеонов се налага бързо като титуляр на вратарския пост и остава такъв до края на сезон 1975/76.

Последният му мач за “моряците в “А” група е и последен в сезона, когато Черно море отпада (срещу Спартак, Плевен, на 5 юни 1976 г.). След като записва 95 мача в “А” група за варненци Симеонов започва като титуляр и следващия сезон 1976/77 в “Б” група, но е изместен от младия и надежден Георги Велинов. През този сезон, Иван Симеонов прекратява кариерата си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ