Само в 7DniFutbol.bg

Левски и ЦСКА на 3 часа от по 1 милион! Трябва да направят само едно, за да ги докопат

7 Dni Futbol18.06.201822250
Левски ЦСКА (25)

Българските участници в Лига Европа са само на 180 минути от това да лапнат по 1 милион лева от наградния фонд на УЕФА за втория по сила европейски турнир. Носителят на Купата Славия, втория в Първа лига ЦСКА и спечелилият евробаража Левски трябва да единствено да елиминират първите си съперници в континенталната надпревара, за да получат седемцифрената сума. Според тазгодишните разбивки на финансовите постъпления участниците в първия предварителен кръг, от който започват родните тимове, получават по 240 хиляди евро. За класиране във втората фаза сумата набъбва до 260 хиляди евро, или общо 500 000 след само 3 часа футбол!

ВИЖТЕ ТУК ВЪЗМОЖНИТЕ СЪПЕРНИЦИ НА ЦСКА, ЛЕВСКИ И СЛАВИЯ

Вторият предварителен кръг се очертава изключително труден за нашите отбори, но ако извадят късмет с по-леки съперници и стигнат до третия етап, Левски, ЦСКА и Славия може да си докарат по още 280 бона от УЕФА. За място в плейофите за участие в групите на Лига Европа от евроцентралата ще “наградят” тимовете с по още 300 000 евро. Класиралите се за същинския етап на турнира отбори ще получат по още 2,92 млн.

Жребият за първия и втория предварителен кръг в нешампионския поток, в който попаднат ЦСКА, Левски и Славия, ще бъде теглен в сряда.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ