Само в 7DniFutbol.bg

Марин прие условията на Ботев, но сега Канарите се дърпат

7 Dni Futbol17.06.2018850
Ботев Пловдив - Витоша Бистрица, Лазар Марин

Лазар Марин и него­вият мениджър са взели решение левият бек да остане в Ботев Пловдив. Както е известно, Марин получи предложение за нов договор от канарчетата, което обаче първоначално отказа. Въпреки че започ­на подготовка с тима на 11 юни, той не замина с жълто-черните на лагера във Велинград. Според запознати Марин и агентът му поискали от Ботев 6000 лева заплата, които от клуба не били склонни да му дават.

Играчът е размислил и е решил да приеме предло­жението на канарчетата, което е два пъти по-мал­ко от това на Арда Кър­джали. Според непотвърдени информации новакът във Втора лига е предложил на 24-годишния Марин заплата от 8000 лева. Въпреки това играчът е ре­шил, че за него ще е по-добре да остане в Ботев Пловдив, пише PlovdivDerby.com. Отделно, от Арда нямали желание да чакат много защитника да раз­мишлява и се насочили към друга опция.

Очаква се в понеделник шефовете на канарчетата да решат дали ще преподпишат с играча. Засега те не бързали, като явно ще играят контра на Ла­зар Марин, за да го поста­вят малко в изчаквателна позиция за назидание. На левия бек старши треньо­рът Николай Киров разпо­лага с опитния Йордан Ми­нев. Той обаче иска да има още една алтернатива. Друг от получилите пред­ложение за нов договор -десният бек Филип Фили­пов, е приел условията и се готви с Ботев Пловдив на лагера във Велинград.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ