Само в 7DniFutbol.bg

В „Надежда” чакат Генков и един, който им отказа през зимата заради Трета лига

7 Dni Futbol17.06.20181150
Локомотив София ФК Созопол (15)

Локомотив (София) започва подготовка за новия сезон в понеделник от 17:30 часа на своя стадион в “Надежда”. През седмицата стана ясно, че Иван Василев ще продължи да издържа отбора, а начело на тима застана Ангел Колев. Той замени напусналия в посока Сърбия Младен Додич.

Колев е започнал вече работа по селекцията. Той се надява, че ако не за старта, то поне на по-късен етап Цветан Генков ще се върне да помогне на родния си тим. Нападателят се договори с Василев още за пролетния дял, но проблеми с бившия му клуб Окжептес го спряха. 34-годишният Генков за последно игра у вас в Локо (ГО). Той взе участие и в бенефиса на Юлиан Петков на 26 май и показа завидни умения.

“Още ми се играе, без значение къде. Все пак спортът е здраве”, каза тогава футболистът. “Мястото на Локомотив е в елита, но явно ще трява да мине още малко време”, добави още нападателят преди около месец.

В “Надежда” се надяват на завръщането на още един бивш локомотивец. Това е левият бек Румен Трифонов. Преди година той подписа сес Септември (София), но през зимата бе освободен. Очакваше се още тогава бранителят да се завърне в Локо, но за кратко премина в Спартак (Плевен).

Ангел Колев се надява, че с връщането на двамата ветерани, отборът ще получи нужния опит, който ще примеси с амбицията на по-младите играчи, които останаха. “Червено-черните” бяха напуснати от доста важни фигури като Том, Илия Димитров, Иво Иванов и Александър Бранеков, който спря с футбола.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ