Само в 7DniFutbol.bg

Отборът на Топузаков със сензационен ход! Арда подписа с трима футболисти от Първа лига, взима и младоци от…

7 Dni Futbol30.04.20183560
топузаков

Арда Кърджали придоби официално право на участие във Втора лига, след като спечели служебно с 3:0 домакинството си на Евроколеж. Амбициозният тим от Южна България вече работи усилено по лятната си селекция и според информация на “Тема Спорт” е подписал договори с трима играчи от Първа лига. Контрактите с настоящите им клубове изтичат в края на сезона и от новия ще се присъединят към Арда.

С това селекцията няма да бъде изчерпана. Кърджалии проявяват интерес и към някои от младите футболисти на Лудогорец и не е изключено да вземат някой от тях под наем.

Кърджалии ще гонят последователни промоции, като следващата им цел е да си осигурят място в елита. Арда никога в историята си не е участвал в елита, а във Втора лига има 33 сезона. Отборът, воден от Елин Топузаков, съвсем скоро ще се върне на своя стадион “Дружба”, след като през пролетта домакинстваше в Момчилград.

Съоръжението в Кърджали претърпя сериозни ремонти през последната година и придоби модерен вид. На 3 май предстои финална инспекция, след която се очаква “Дружба” да получи Акт 16 и Арда да се завърне на своя стадион.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ