Само в 7DniFutbol.bg

Пълен абсурд! Уволниха още един треньор на Чочев, българинът с 12-ти нов наставник

7 Dni Futbol29.04.2018400
Ивайло Чочев

Ръководството на Палермо взе решение да уволни треньора Бруно Тедино и да назначи на негово място Роберто Стелоне. Това се случи малко след загубата с 0:3 от Венеция.

“С тази игра, която видях вчера, явно не вървим наникъде. Цяла нощ не съм спал и сериозно обмислях какво е правилното решение. Няма как да мислим за последния мач, нито за плейофите в тази ситуация. Вчера бе важен ден, но за разлика от мача с Емполи, този път загубихме дори без да положим някакво усилие. Един отбор е образът на неговия треньор. В този момент изглежда, че тимът няма желание за игра и няма вяра в своя лидер. Все още обмислям ситуацията и ще помоля феновете за търпение. Не очаквах това да бъде най-лошият ни мач за сезона. Няма да е лесно, но ще се борим до последно за промоцията”, обяви Дзампарини. Малко по-късно дойде и новината за треньорската смяна.

Така българският халф Ивайло Чочев ще има нов треньор и това ще бъде Роберто Стелоне. Любопитен факт е, че той вече е работил с друг български национал – Александър Тонев в тима на Фрозиноне. Друг любопитен факт е, че това ще е 12-ият нов треньор на Палермо за последните 4 години.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ