Само в 7DniFutbol.bg

Шеф при Канарчетата намекна за трансфер на Неделев! Обяви, че решението е само в ръцете на звездата

7 Dni Futbol27.04.20182760
2ро Славия Ботев (28)

Тийм мениджърът на Ботев Пловдив Асен Караславов заяви, че отборът е заслужавал да играе финал за купата за втора поредна година. “Заслужавахме да отидем на финал, но не ни позволиха да го направим. Търсим си грешките и в нашия отбор, но все пак не трябва да се стига до такова скандално съдийство. Винаги съм разбирал съдиите. Всеки човек греши, но когато тези грешки повлияват на резултата, както в нашия случай – всеки трябва да си понесе наказанието. Факт е, че ние бяхме ограбени. Има две ситуации, които повлияват на крайния резултат – едната е неотсъдена дузпа, която е идентична на тази на Славия, а втората е несъществуваща засада, заради която е отменен гол на Стивън Петков. И заради това подаваме жалба от съдийско естество”, каза Караславов. Той бе категоричен, че Николай Киров-Белия ще продължи да води отбора.

Асен Караславов коментира и вероятността звездата на канарчетата Тодор Неделев да остане още един сезон.

“Нормално е за Неделев да има запитвания. Има доста такива и мисля, че трудно ще бъде задържан. Ние като клуб искаме винаги да играе за Ботев, но трябва да се съобразим с неговото решение”, каза шефът при жълто-черните.

Отпадането от турнира за Купата на България почти сигурно оставя Ботев извън европейските клубни турнири през следващия сезон. Въпреки това Караславов е уверен, че сезонът не е провален, а жълто-черните все още имат своите шансове да се намесят в битката за третата позиция.

Ръководството пусна от вчера в продажба билетите за домакинството с ЦСКА в неделя. Мачът е от 20:15 часа, а талоните са по 10 и 8 лева.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ