Само в 7DniFutbol.bg

Защитник на Черно море е категоричен: В този формат е безумно да си правиш сметки

7 Dni Futbol26.04.2018860
цска черно море десподов станчев

Защитникът на Черно море Стефан Станчев даде интервю пред клубния сайт преди визитата на Витоша (Бистрица).

“Получих травма още януари месец в старта на подготовката. Докторите ми казаха, че няма да играя до края на сезона, но аз направих всичко възможно и се върнах много по-рано от очакваното. Успях да се върна след два месеца и половина. Най-лошото нещо в спорта е да гледаш отстрани съотборниците си как играят.

Когато си здрав, независимо дали падаш или биеш, се чувстваш щастлив от това, което правиш. При наличие на контузия се чувстваш неползотворен, не можеш да вършиш работата си. Със сигурност чупенето на каръка не е заради мен. Постът ми не е толкова ключов за победите на тима, но се радвам, че хванах тази вълна.

Въпрос на време беше да свърши тази лоша серия. Веднъж напипаме ли ритъма и започнем ли с победите, после няма да могат да ни спрат. Предстои ни мач, който трябва да изиграем много отговорно и се надявам да нямаме загуби до края на сезона.

В този формат е безумно да правиш сметки. Не зависи само от нас. В такива мачове един отбор може както да влезе във форма, така и да се разколебае и да изгуби увереност. Мисля, че сме добре подготвени. Стоим много по-компактно и организирано. Интуицията ми подсказва, че ако стигнем до бараж ще спечелим. Дотам е трудният път. Отборите са преодолими, на едно ниво сме почти всички отбори. Трябва да се играе умно и със сърце”, заяви Станчев.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ