Само в 7DniFutbol.bg

Аз обвинявам Киро Гела и Спас с лакираните нокти за поръчка за осакатяване!

Левски Цска (50)

Левски отстрани ЦСКА за купата. Спортно-технически погледнато “сините” бяха далеч по-стойностния състав в дербито. И дори и днес трябваше да спечелят.

Те искаха победата на всяка цена и платиха цената. Колко е струвал отменения гол на Енрике един Господ знае. Може дори да е обикновена техническа грешка. Макар, че в семейството на “Виваком” технически грешки няма. Там всичко е изпипано. И платено!

Този мач обаче ще се запомни с нещо друго. УМИШЛЕНОТО, ИДИОТСКОТО, ГАНГСТЕРСКОТО, БАШИБОЗУШКОТО, ТЕРОРИСТИЧНОТО покушение срещу Фернандо Каранга. Получовекът в синьо от няколко мача се опитва да убие Каранга. Сега му се отдаде!

Погледнете обаче фаула. Получовекът не влиза да играе за топката, той цели двата крака на Каранга и дори в течение на нарушението гледа докрай да натисне крака на жертвата.

Преди малко 7DniCSKA.bg извади сензационен факт. В синия форум на “Гонг”, очевидно запознат със схемата фен на Левски разкрива още в понеделник, че “при БЛАГОПРИЯТЕН РАЗВОЙ ЗА НАС, Каранга ще бъде пребит и изваден от игра с цената на червен картон”!

Защо при “благоприятен”? Целта на Делио Роси би трябвало да е да бъде неутрализиран голмайсторът, ако нещата тръгнат в лоша посока, тогава това наистина ще е удар по ЦСКА, от който Левски да извлече дивиденти. Но да го правиш при 1:0, когато държиш мача в ръцете си, значи има нещо гнило.

А гнилото е в…гел! И аз обвинявам тази туба гел, че е поръчала днес Фернандо Каранга да бъде екзекутиран! Гелът затова държи Левски за гърлото, за да му изпълнява подобни поръчки. Обвинявам за атентата и дядото с лакираните нокти. Той пък затова бе пратен на “Герена”. Първо да върне 8 милиона на Делян Пеевски. След това да спонсорира гела. И за капак – да му дават през година по някое финалче.

Знаете ли, историята си прави странни шеги. Някога ЦСКА прати Пламен Янков да убие Гунди. И той го направи, което превърна Левски в отбора на народа. Този, който дава жертвите. Днес пратиха получовека в синьо да убие Фернандо Каранга. Което още веднъж потвърждава мнението ми, че сега ЦСКА е отбора на народа! Поради което такива като Гела и Лакираните нокти се съюзяват срещу него.

Първият удар по тях ще е на 5-и май! Защото сега започва интересното…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ