Само в 7DniFutbol.bg

Дясната ръка на Русев на “Герена”: Нямаме самочувствието да сме фаворит във финала! Тази победа е на нашите фенове!

7 Dni Futbol25.04.20182020
Левски Цска (32)

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че елиминирането на ЦСКА е заслуга на феновете, които са оказали невероятна подкрепа на тима. Дясната ръка на Спас Русев похвали играчите, че са се вдигнали в най-тежките моменти на сблъсъка и са показали характер.

“Това е победа на феновете, те бяха 2/3 от публиката! Изключително доволен съм от това, че нямаше повторен инцидент, който да сложи огромно петно върху целия български футбол. През седмицата говорихме ежедневно с фенските организации и полицията. Днешният мач показа, че привържениците не са хулигани и бандити. Нямаме право да се отпускаме, но това е голяма победа от гледна точка премахване черното петно върху феновете.

Играчите показаха характер и дух, вдигнаха се в трудните моменти. Ние никога не сме имали други амбиции, освен да печелим трофеи. С новия треньорски екип и селекцията направихме и изцяло нов клуб. Всеки мач започва от 0:0. На късмет няма да разчитаме, който си е свършил по-добре работата ще спечели Купата. Не виждам фаворит, нямаме самочувствието да излизаме с нереалистични очаквания”, заяви Красимир Иванов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ