Само в 7DniFutbol.bg

Стамене, каквото можа, осра! Време е да се захванеш с дините в Хасково, сезонът им настъпи

Левски Цска (18)

Чудовищно безумен ЦСКА бе мачкан 70 минути от игралия с човек по-малко отбор на Левски!

Джеферсон, който сигурно е бил национал, когато всички други беци в Бразилия са били избити, има повече асистенции за Левски за един мач, отколкото Обертан за цял сезон.

Раул Лое сигурно е бил в Осасуна, когато испанският клуб е имал договор с Юнеско за приютяване на чужденци!

Рубен Пинто май е пратил близнака си на “Армията”, откакто подписа по-дълъг и по-апетитен договор.

Може и още, и още, и още…

Но всичко това на терена нямаше да е възможно, ако ЦСКА имаше авторитет на пейката. Хора, не може човек по потник и шушляк да води най-големия български клуб. Той има вид на бостанджия и е време да се захване с любениците. Дойде им сезона.

Не може да изглеждаш като Белчо на браздата до твоите Сивушки Чечо Генов и останалите. Извинявайте, но погледите на всички около Белчев преди мач са натоварващи. Създава се впечатление, че си на скамейката на Любимец.

Белчев водеше ЦСКА добре, докато играеше за купата на съветската армия. Когато “армейците” се превърнаха във фаворит, стана мазало.

Белчев водеше добре ЦСКА срещу Левски, когато в 6-ата минута имаше аванс, а съперникът не играеше за нищо. Когато настана време кой кого, Стамен обърка всичко и всички!

На нито един треньор на ЦСКА през годините не е пазен така гърба. Дори скрит на завет, Стамен осра всичко! Защо се е случило това, знаят на “Армията”. Армията от хиляди фенове обаче остана излъгана.

Сега, когато ЦСКА е в нокдаун, пак се чака само и единствено на тази армия да вдигне клуба.

Като за начало да напълни “Васил Левски” на 5-и май! И да покаже, че навръх 70-годишнината си ЦСКА има сили за нов живот. Рухнал ли е и сектор Г като Белчо, Гриша Ганчев може да зарива браздата…

ПП: Белчев, защо с човек по-малко Левски има 5 пъти повече чисти положения от ЦСКА?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ