Само в 7DniFutbol.bg

Шефът на хита в Трета лига отсече: Сливане с Верея? Пълен абсурд!

7 Dni Futbol25.04.2018680
Иван Караджов, Арда

Президентът на Арда (Кърджали) Петър Пешев бе категоричен, че клубът от стадион “Дружба” ще гони по честен път промоция в майсторската ни група. Босът на кърджалийци на 100% опроверга появилите се по-рано днес информации, че сензацията в Югоизточната Трета лига ще се обедини през лятото с Верея (Стара Загора), за да може още наесен да е част от елита на България.

“Няма нищо вярно в това, което и аз чета днес, и хората ме питат. Пред нас има дълъг път, по който вървим и от който не смятаме да се отклоняваме. Ще си изминем честно едно след друго стъпалата до Първа лига и ще бъдем част от нея, ако заслужим. Нито за миг не е ставало въпрос с когото и да е за каквото и да е обединение”, обяви Пешев пред Спортал.

“Всички сме насочили вниманието си към предстоящия двубой с Евроколеж (Пловдив) в събота, след края на който, при победа, официално ще можем да отпразнуваме завръщането си в професионалния футбол. Действаме сериозно по развитието на клуба и неговата инфраструктура и нямаме намерения да нарушаваме изградения си план. Догодина Арда ще бъде част от Втора лига и ще гони място в майсторската група с изявите си на терена“, заяви президентът на кърджалийци.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ