Само в 7DniFutbol.bg

Венци след скандалната победа: Перфектно съдийство, така трябва да е всеки мач! Слагайте диоптър, ако не видяхте кой е по-добър!

7 Dni Futbol24.04.20182630
2ро Славия Ботев (5)

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много щастлив след класирането на “белите” за финала в турнира за Купата на България. Най-старият столичен тим победи Ботев (Пловдив) с 1:0 и се класира за мача за трофея.

“Защо футболистите и ръководството на Ботев смятат, че не могат да бъдат победени? За мен Славия бе по-добрият отбор, ако не сте го забелязали, значи сте за по-голям диоптър. Утре да победи по-добрият, както победи днес по-добрият. Оттам откъдето бях, първото полувреме имаше положение за Славия, което също не се даде, но не претендирам. Ако търсим под вола теле, ще го намерим. Вие разбирате от футбол (към журналистите). Славия заслужено ли победи? Ааааа, какви хубави коментари давате. Недейте така.

Съдията не повлия на изхода на мача. Перфектно съдийство! Ако във всички мачове има такива съдии, мачовете ще минават без проблем. Ако на някои отбори не им изнася, това си е за тяхна сметка. Съдията беше перфектен. Искам да попитам г-н Кучев и другите от Дисциплинарната комисия дали спят спокойно и имат ли деца? Хората от полицията трябва ли да бъдат изложени на опасност? Нека се изкорени футболното хулиганство”, каза босът на Славия след срещата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ