Само в 7DniFutbol.bg

Страшен скандал часове преди полуфинала! Венци Стефанов намали цената на билетите за славистите, бултрасите отказват да плащат 20-тачка!

7 Dni Futbol24.04.20189370
Ботев-Славиа37

Феновете на Ботев Пд отказват да плащат по 20 лева за билет за днешния полуфинал-реванш срещу Славия. Бултрасите разпространиха официално съобщение, в което се казва, че привържениците на “белите” ще влизат на преференциални цени и пловдивчани призовават ПФЛ за адекватна намеса.

ЦЯЛОТО СЪОБЩЕНИЕ НА БУЛТРАСИТЕ БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

“Скъпи ботевисти, до нас достигат тревожни слухове, които касаят цените и разпространението на домакинските билети за полуфиналния мач. „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ е организация, която винаги е целяла и се е борила да защитава интересите на жълто-черната публика. Именно поради тази причина, ние категорично отказваме феновете на Ботев Пловдив да заплащат пълната сума на пропуските, а домакинските привърженици да се възползват от преференциални цени. Нямаме нищо против запалянковците на най-старият столичен тим, но смятаме за редно условията да са равни за всички. Нека все пак не забравяме, че цените на талоните бяха определени не от друг, а от пълничкия господин, който е благодетел на „белите“.

Венци разпали още повече войната с бултрасите: “Коматево” е ГМО с дузина неадекватни фена отгоре

На вниманието на организаторите на турнира, а именно „Българска професионална футболна лига“, на дежурните длъжностни лица, респективно дежурния делегат. Господа, надяваме се да не допускате подобни злоупотреби и да осигурите равни условия за всички привърженици, които ще посетят този мач. Апелираме към строг контрол на касите, на които ще се продават домакински билети от самото им отваряне до началото на футболната среща, а също така и повишено внимание за раздаване на билети на ръка и всякакви други ситуации, събуждащи съмнения за злоупотреби. Ние също ще предприемем мерки!

Благодарим Ви!”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ