Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Левски обяви колко билети са продадени за дербито и отсече: Участието в Европа е жизненоважно за нас

7 Dni Futbol23.04.20185950
спас русев боримиров красимир иванов

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри, че интересът към полуфинала реванш за Купата на България с ЦСКА е сериозен. Мачът е утре от 18:30 часа на националния стадион. Сините имат аванс от първата среща с 2:0, в която бяха символични гости. До снощи от Левски бяха продали над 9 хиляди талона.

“Продажбата на билети се събуди, през уикенда бе по-слаба. Ние обичайно имаме повече продажби в деня преди мача. Стадионът ще бъде отворен от 16:30 часа и искам да поканя хората да дойдат малко по-рано, защото очаквам да има повишено внимание от
страна на полицията и няма да е излишно хората да се въоръжат с търпение. Искам да призова феновете да си купят билети по-рано, това ще улесни организацията и влизането на стадиона”, заяви Иванов пред Дарик радио.

Очаква се на мача да присъстват над 20 хиляди души. Феновете на сините ще бъдат настанявани в секторите А и Б, а тези на армейците във В и Г. Цената на пропуските за А и В е 15 лева, а на Б и Г – 10 лева.

Шефът посочи, че засега не се предвиждат специални премии за елиминирането на противника.

“Всички са наясно какъв е залогът – в отбора и треньорите концентрацията е сериозна”. Иванов призна, че клубът е осъден от холандския футболист Дъстли Мулдер за сума от 39 хиляди евро (Левски трябва да плати и начислените по нея лихви), но подчерта, че сините не изпитват финансови затруднения. “Информацията, която излезе за Дъстли Мулдер, е вярна. Ще трябва да платим сумата. Нямаме проблеми относно погасяванията на задълженията на клуба, които имаме към момента”, коментира шефът.

Запитан “Класирането за евротурнирите жизненоважно ли е за Левски?”, Иванов отговори: “Финансовият аспект е по-маловажен в случая. Ние сме клуб, който има своите амбиции. За да ги постигаме, за нас участието в Европа е изключително важно”.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ