Само в 7DniFutbol.bg

Нов в ЦСКА аут до края на сезона! Може и да го изритат от клуба

7 Dni Futbol23.04.20187860
Цска Струмска Слава (3)

Крилото на ЦСКА Укра Монтейро вероятно няма да играе повече до края на сезона. Вече 10 дни футболистът е в родината си Португалия. Клубът обяви преди срещата с Верея (5:1) на 14 април, че Укра е заминал за Пиринеите, за да се подложи на контролни прегледи на коляното си. Отсъствието му в последните две срещи – с Левски (2:2) и Берое (1:1), пък бе обяснено от “червените” с контузия.

Укра е имал разговор с ръководството и изглежда е получил разрешение да остане по-дълго в Португалия. Не е ясно обаче дали той изобщо ще се върне в България до края на сезона. Още повече, че наскоро Укра стана баща за трети път и явно е предпочел да прекара повече време със семейството си. На този етап няма решение дали крилото ще остане в ЦСКА и през следващия сезон.

30-годишният португалец записа само два мача с червения екип. Той се появи за 11 минути при 4:1 над Ботев (Пловдив) на 30 март. 6 дни по-рано Укра бе титуляр в контролата със Струмска слава (2:3).

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ