Само в 7DniFutbol.bg

Президентът на Дунав призна: Изморих се, отдавна искам да хвърля кърпата

7 Dni Futbol21.04.2018700
Локо Пд- Дунав Русе27

Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов заяви след победата над Локомотив Пловдив, че бъдещето на старши треньора Малин Орачев не стои на дневен ред.

“Определено не видях Дунав, който аз искам. Единственото хубаво от този двубой е, че постигнахме победа, която в чисто точково измерение няма никакво значение за нас. Добре е за самочувствието и настроението в съблекалнята. Имахме положения, но не играхме това, което аз и зрителите искаме да виждаме”, коментира Симеонов.

“Победата идва в много добър момент от чисто психологически аспект. Последните резултати натежаха и определено повлияха на настроението. За това помогнаха и някои медии, които започнаха да спекулират и с нашия треньор. Нещо, което не стои на дневен ред”, добави президентът на Дунав.

“Надявам се в края на сезона да се опитаме да зарадваме нашите фенове. През последните две седмици правим анализи само на това. Нямаме разумно обяснение. Нещата, когато тръгнат надолу, много трудно се обръщат. Не мога да обясня защо се стигна дотук. Може би причините са в манталитета, липсата на самочувствие или просто толкова си можем. Отборът много отдавна надмина развитието на клуба като цяло. Аз кърпата от много отдавна искам да я хвърля, защото се изморих. Аз каня всеки, който смята, че е достоен да поддържа каузата Дунав, да заповяда. Нямаме никакви задължения. Даже емблемата е наша. Футболен клуб Дунав без Община Русе не може да съществува. Аз наистина съм благодарен”, каза още д-р Симеонов. Той потвърди и за отпуснатите от общината 270 хиляди лева преди два дни.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ