Само в 7DniFutbol.bg

Бомбата не е била за полицаите! Това беше опит за убийство на фенове на ЦСКА! (ВИДЕО И СНИМКА)

7 Dni Futbol20.04.201812450
2ро Цска Левски (11)

Главният секретар на МВР Марин Маринов обяви, че бомбичката, която рани полицай Гергана Зашева – Методиева, е била нарочно насочена към вход 5 на националния стадион “Васил Левски”, където са били събрани резервните сили на полицията по време на дербито ЦСКА – Левски в сряда.

С цялото ни уважение, г-н главен секретар Маринов, но бомбата е била предназначена да падне в сектор “А”, където бе пълно с привърженици на ЦСКА! Помислете логично – колко прецизност  е нужна, за да прелети взривното устройство над 50 метра от долните редове на сектор “Б” и да падне във входа, в който са били служителите на реда!

От друга страна мятането на бомбата с всичка сила, за да падне в противниковия сектор е далеч по-смислен акт от страна на идиотът от “синята” агитка. Той едва ли се е целил точно там, където са полицаите, най-малко, защото никой от феновете не се интересува точно от кой вход излизат органите на реда при нужда!

Това си беше чиста атака срещу други човешки същества, която по смисъла на закона може да бъде окачествена като опит за убийство! Представете си какво би се случило, ако полицай Зашева не бе зад вратата! Представете си и какво щеше да се случи, ако бомбата бе паднала в сектор “А” между десетки зрители!


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ