Само в 7DniFutbol.bg

Известен журналист разнищи “свастиките от наркосектор “Б”! Полицията знае кой е уцелил с бомбичка униформената, “терористичната ядка” била недосегаема по две причини!

7 Dni Futbol21.04.20189340
Левски шествие (3)

Известният спортен журналист Георги Атанасов направи остър коментар след инцидента от последното дерби ЦСКА – Левски (2:2), при който 24-годишна служителка на МВР бе уцелена с бомбичка от фен на “сините” и впоследствие претърпя операция, за да бъде спасено едното й око. Изказването си в предаването на Нова ТВ “Часът на Милен Цветков” Атанасов започна, окачествявайки извършителят като чалгаджия, мутра и бандит.

“Факт е, че момичето се е разминало на косъм от най-лошото! Един полицай ми каза, че го знаят кой е, и кътните зъби му знаят. “Но има причини да не можем да го пипнем и с пръст”, ми каза.

Тези баналности за закони и държави са ясни, но какво очакваме ние от това поколение?! Защото е ясно, че това е примат от новото поколение. Сега го търсят, а всички го знаят кой е – има камери, в агитката го знаят, мен подобни лумпени неведнъж са ме заплашвали със смърт! Те хвърлят бомби, атакуват хора и жандармерия, а политическата система ги пази, защото ги ползва като щурмоваци за избори, протести, контрапротести, да заплашват хора. Лумпените от същото това котило преди 15 години убиха Младен Младенов на 200 метра от МВР, публична тайна е кои хора го направиха. От същия клуб платиха на скъпи адвокати, късаха пагони, казаха “Не закачайте нашите деца”. Преди 2 години в Благоевград 8 полицаи пратиха в болница. Това е наркосектор, терористична ядка в центъра на София. Не ги пипат! Защо? Първо заради името на Васил Иванов Кунчев, което няма нищо общо с частното търговско дружество “Левски”, но се спекулира с името на Апостола по гнусен начин, защото някой преди 100 години е взел това име. Васил Левски е на цяла България, не на едно търговско дружество.

Какво направи държавата в края на миналия век и началото на този за същата тази токсична среда, от която летят бомби днес и издигат свастики? Изпрати им Майкъл Чорни – опасност за националната сигурност, да налива пари в любимия им отбор. По-нататък нов нонсенс – изпрати им банката на КГБ – ВТБ, също да им дава пари. Властта бе изпратила Алексей Милер, шефа на Газпром да налива пари. Не отиде, защото на бюрото му се появиха снимки на свастиките. Защо се мотаят нааканите от БФС? Защото се чудят дали да ги накажат за Купата. Дълги години живеят ненаказани, защото са “деца на демокрацията” и се крият зад името на Васил Иванов Кунчев.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ