Само в 7DniFutbol.bg

Това е новината, която всички сини фенове чакаха! Най-голямата легенда на Левски ще грее на гърдите на Буш и компания

7 Dni Futbol19.04.20189890
2ро Цска Левски (30)

Най-голямата легенда на Левски Георги Аспарухов ще е част от синия тим през следващия сезон. Това ще стане чрез новите екипи, с които ще играят футболистите. На тях ще грее ликът на най-обичания играч в историята на клуба, твърди “България Днес”.

Така от Левски може да почетат Гунди, от чието рождение се навършват 75 години на 4 май. Новата екипировка е само част от всички дейности, предвидени по този случай. Това ще е вторият случай в историята на сините, когато ликът на човек ще е вграден
във фланелките им. По време на шампионата 2016/2017 г. на фланелките бе щампован капитан Димитър Списаревски. Тогава се навършиха 100 години от рождението на героя, бранил небето над София по време на Втората световна война.

По същия начин и на същото място на фланелките сега ще бъде изобразен Аспарухов.

Левски ще смени марката за екипировка, която ползваше досега. Вместо испанската Joma от последните години сините вече ще играят с Nike.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ