Само в 7DniFutbol.bg

“Екип” обяви цената на Каранга! Ще се съгласи ли ЦСКА на такава оферта от Олимпик (Марсилия)?

7 Dni Futbol19.04.201815170
ЦСКА Левски (26)

Най-авторитетното френско спортно издание “Екип” потвърди информациите от миналия месец, че грандът Олимпик (Марсилия) е набелязал Фернандо Каранга за свой нов нападател. Както е известно, в различни френски медии обявиха, че бразилецът е начело в списъка на спортния директор на марсилци Андони Субисарета, който ще го наблюдава изкъсо до края на сезона. Снощи “Екип” също потвърди това, като след споменаването на головия рекорд на Каранга през сезона – 24 гола в Първа лига, обявява, че и трансферната му цена е около 2 милиона евро.

Интересно е дали ЦСКА би приел такава оферта, макар и от клуб от калибъра на Марсилия. Според различните спекулации, “червените” отказаха предложения за бразилеца близки до споменатата сума през зимата, а тогава се заговори и за оферта на стойност 7 млн. евро от португалския Бенфика.

Припомняме, че главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че Фернандо Каранга ще бъде продаден само при невъобразимо висока за родните стандарти сума, която ще бъде и рекордна за изходящ трансфер от българското първенство.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ