Само в 7DniFutbol.bg

Илиан Илиев: Можеше да приключим Пирин окончателно, харесаха ми Мартин и смелостта на отбора

7 Dni Futbol17.04.2018510
Пирин Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много доволен от представянето на неговите футболисти при успеха с 2:0 като гост на Пирин. Специалистът похвали и младия Мартин Минчев, който отбеляза гол. Треньорът каза, че 16-годишният играч напълно заслужава титулярното си място.

“Доволен съм от характера, които показахме. В такъв пряк двубой момчетата бяха по-смели в доста ситуации. Вече мислим за следващия етап – за плейофите. Равностоен мач се получи, но постепенно взехме преимущество, особено след втория гол. Имахме ситуации и за трети гол, с който можеше съвсем приключим мача”, обясни Илиан.

“Мартин е пример за всички останали млади футболисти в отбора, как трябва да се влиза в игра. Влиза, защото знаем, че ще свърши работа, а не защото е перспективен. Това е прекият пример как трябва да се включваш. Само защото си юноша не значи, че трябва да играеш. Работил е много на тренировки и това, че днес вкара с неудобния крак показва, че се е трудил. Имаме още два мача, в които можем да си позволим да дадем почивка на някои играчи и да се даде възможност на други да се включат”, каза Илиев.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ