Само в 7DniFutbol.bg

Божка, ти си единствения мъж в свят на курви! Като дъртите такива Спас Русев и Делио Роси! Левски е под турско робство!

дядо спас

Левски окончателно падна под турско робство. Сега, а с този собственик – завинаги!

Загубата на “сините” не е героична, тя е невиждан срам. И за одупилите се шантонерки Спас Русев и Делио Роси, и за одупилите ги шалвари от Делиормана.

Тъжно е на стари години да ставаш курва. Днес Делио Роси не пусна в игра двамата си играчи в топ-форма – Обертан и Буш. Извади единствения си креативен нападател, за да вкара в игра 18-годишен сополанко. И за капак ни натика испански въздухар, който забележете, от 8 отигравания сбърка 8!

Италианецът от стара курва синджир носи. И когато знае, че не трябва да бие, може така да си подреди състава, че той да не бие. И той не би! Защо ли? Неговият шеф, фенът на лакираните нокти Спас Русев, който му казва какъв да играе Обертан срещу ЦСКА, е зависим от хората зад проекта “Домусчиев”. Затова и му е основен спонсор с “Виваком”! И днес сигурно пак е подредил състава на Роси.

Написах го, когато ЦСКА беше в апотеоза си – Лудогорец ще е шампион, а Левски с купата. Защото Левски някога беше отбор на народа, но днес е поробен. Той е сателит на делиорманската власт, който източва точки от ЦСКА, когато трябва, за да ги дава на Параходите. Това е част от сделката, по която вкараха насилствено дъртия диджей от Перник в Левски. И сега ще му връчат купа, за да се легитимира. Защото така им е удобен Левски на шофьора от УБО – винаги удобно надупен.

И при цялото това полягане, на делиорманците им трябва гол от корнер в 84-ата минута, за да бият. Срамна работа…И интересна! Нямаше нищо оцъклено в очите на Дяков и компания, което видяхме на Разпети петък.

През зимата от “Герена” си тръгна Асен Букарев, посочен от дядо Спас като негова дясна ръка по футболните въпроси. Не каза защо, но намекна, че като гледаме мачовете, ще разберем. Трябва да си голям бук, за да не схванеш. Синът на Спас Русев прави селекцията, Делио Роси пък подрежда някакви чужденци, които правят така, че мачовете на Левски да завършват не както иска публиката, а дядото. Който след миналата загуба при голям коефициент си пусна палава снимка как празнува с някаква вуйна.

Хубаво е, че в този свят на мъжки курви има и истински мъже. Като Божката Митрев. САМ щеше да измъкне точка от делиорманците. И по зла ирония на съдбата точно той сбърка фатално. За да хвърлят на него вината. Сълзите на Божидар на центъра на терена дано се превърнат в онази вода, от която пак да избуи левскарското. И да изгони от храма търговци като Спас Русев, сина му, внука му и вуйната с очилата. Иначе Бог да го прости Левски. Или Аллах, ако спазваме делиорманската лексика.

ПП: Левски няма нито един точен удар във вратата. Левски записа 4-а поредна загуба. Левски има една победа с автогол в 94-ата минута от последните си 5 домакинства на “Герена”. Левски е в най-слабия си вид от столетие насам! Честито на Сектор Б! Договорът с “Виваком” още ли е в сила!?

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ