Само в 7DniFutbol.bg

Балъков осъзнава, че шансовете за спасение на Етър намаляват! Мениджърът отсече: Мачът с Локо (Пд) е като финал за нас

7 Dni Futbol14.04.2018550
Етър, Красимир Балъков

Като стратегически определи предстоящия мач срещу Локомотив (Пловдив) главният мениджър на Етър Красимир Балъков. „Виолетовите“ имат последна възможност да запазят шансовете си за второто място в групата, което дава право на директно оставане.

„Това е най-важният мач за нас, все едно е финал. Двубоят е стратегически и за Локо (Пд), и за нас. Ако загубим в Пловдив, губим вече и теоретичната възможност да играем за 7-10 място. Ако спечелим победа или реми, все още можем да гоним второто място в групата. Нещата не зависят само от нас, но ние във всеки мач ще играем за победа. Това е реалността и трябва да я приемаме, но и да отидем за 11-14 място, сме длъжни във всеки от следващите мачове да играем здраво и да не губим ритъма“, коментира Красимир Балъков.

Поради наказание мача пропускат вратарят Христо Иванов и халфът Димо Атанасов, но добрата новина е, че след контузии се завръщат опитните Георги Сърмов и Венцислав Василев.

Двубоят Локомотив (Пд) – Етър е в неделя от 20:00 часа на „Лаута“.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ