Само в 7DniFutbol.bg

Всичко вече е ясно! Стойчо Младенов напуска при нова загуба в Казахстан

7 Dni Futbol13.04.2018670
стойчо младенов

Стойчо Младенов може да подаде оставка като старши треньор на Кайсар, ако загуби следващия мач от първенството на Казахсан срещу Иртиш, пишат местните медии.

Българският специалист е подложен на натиск от страна на феновете след неубедителния старт на шампионата. Кайсар има едва една спечелена точка и един отбелязан гол след първите четири кръга на първенството.

За да тушира напрежението, бе организирана среща между Стойчо Младенов и неговия екип с фенове на Кайсар.

Привържениците на тима искат оставката на Младенов, но ръководството на клуба възлага надежди на българския треньор и вярва, че отборът може да навакса изоставането след лошото начало на сезона, пишат медиите в Казахстан.

“Ръководството ни е създало всички необходими условия за работа. Но в спорта има победи, има и загуби. В събота у дома приемаме Иртиш. В този мач футболистите ще покажат истинските си качества. Ако отборът загуби точки, готов съм да подам оставка”, каза Стойчо Младенов пред феновете, цитиран от казахстанските медии.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ