Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в ЦСКА влязъл в съблекалнята след загубата от Левски! Това действие може да се окаже решаващо за битките с Лудогорец и Левски

7 Dni Futbol12.04.201816630
_R1W5993

ЦСКА поднови тренировки в понижено настроение след загубите от Лудогорец (2:3) и Левски (0:2). Вчера сутринта отборът се събра в Панчарево. Червените са се разминали с конско, за да не се изостря допълнително ситуацията. Непосредствено след двубоя със сините Стоилов е влязъл в съблекалнята, но не е критикувал играчите, а им е казал да вдигат главите и да се поправят за предстоящите две вечни дербита – на 18 април за първенство и на 25-и в реванша за купата. Стоилов ще има и персонални разговори с футболистите след издънките срещу Лудогорец и Левски.

След двубоя със сините главният мениджър на армейците заяви, че нагласата на играчите не е била като за дерби и са действали лежерно. Стоилов отчете още: “В реванша за купата ще трябва да докажем, че това е нашият сезон”.

В същото време вчера ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинството срещу Верея в събота. Пропуските са по 18 лева за сектор А, 12 за сектор В и 5 за сектор Г. На “Армията” освен входни талони за този мач могат да се закупят пропуски за юбилея на 5 май на стадион “Васил Левски” (19,48 лева за сектори А и В и 7 лева за Г и Б), както и от екипите, посветени на 70-годишнината (35 лева).

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ