Само в 7DniFutbol.bg

“Побеснелият” Херо разкри с какво е провокирал Станислав Тодоров, за да го изгони в дербито с ЦСКА

7 Dni Futbol12.04.20182750
48 Лудогорец-ЦСКА

Треньорът на Лудогорец – Димитър Димитров говори по актуални теми свързани с неговия отбор.

“В никакъв случай не може да кажем, че нещата в Първа лига са предрешени. Има още 8 кръга и всичко може да се случи. Футболът на моменти е доста нелогична игра.

Казах на Станислав Тодоров, че за мен имаше абсолютен втори жълт картон на Каранга. Аз не обвинявам в нищо съдията. За него също е било тежко решението. В тази ситуация просто прегорях. Такива емоционални ситуации има много в мачовете, а не са една и две. Лошо е ако обиждаш някого, а аз не съм обидил никой.

Мачът бе с особен заряд и това е ясно за всеки. Не казвам, че е най-важният, защото има още осем кръга до края. Беше важен, защото аз казах още преди мача, че той е за шест точки. Лудогорец е един отбор, който знае да играе футбол, който обича да играе атакуващ футбол. Има огромни резерви в играта в защита. Манталитетът и характерът на нашите футболисти е по-различен и това ние го знаем. Има още доста неща, които трябва да се подобрят в дефанзивен план. Имаме доста резерви и в двете фази на играта, но не мога да не бъда доволен от представянето на нашия отбор”, каза Димитров пред “Диема”.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ