Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА – Левски уреден! ЦСКА получил Европа, за да клекне на Домусчиев за титла, а на Левски за купа! Ганчев, марш от “Армията”!

гриша ганчев

Хората, които оставиха 10 000 празни места от “червената” квота на “Васил Левски”, разкриха всичко!

Мачът ЦСКА – Левски за купата днес е уреден!

“Червените” получили Европа срещу съгласието да оставят Лудогорец да спечели титлата, а Левски – купата. Затова Божидар Чорбаджийски сбъркал в двата мача.

В основата на всичко е Гриша Ганчев! Затова е време да се маха от “Армията”. Няма значение кой ще дойде, важното е да става за маршировка на зъбите и тренировка на ушите.

Всъщност това последното е пореден знак за Ганчев. Щом цесекари могат да си помислят, че днес той е способен да легне на Левски, утре кой знае какво ще измислят за него. Така де, затова са медиите на Пеевски – за да формират мненията на идиотите!

Като четях някои коментари във фейса, си спомних вечерта на 4-и май 1999 година. Имах свободни 3000 долара, а всички твърдяха, че на следващия ден Левски ще бие Литекс. Имаше нов собственик – Майкъл Чорни. Евгени Бакърджиев пък лично освободи Дон Цеци и още стотина затворници, за да завършат ремонта на “Герена”. 37 000 се чакаха там за мача, който трябваше да направи Левски шампион. Даже беше пратен телевизионен журналист при Бернд Хайнеман с 250 000 марки. За път да има…

При цялата тази истерия, се обадих на Ганчев да видя какви са настроенията. А и защо не да заложа, победа на Левски удвояваше парите ми. Той обаче вика: “Този път няма да им се дам”! Имаше предвид случилото се две години преди това, когато мутрите на ВИС-2 в съдийската стая на “Герена” и Бацата в къщата на съдията във Варна направиха така, че куцият Левски навакса 0:2 от Ловеч и продължи напред за купата.

Години по-късно Ганчев ми показа SMS от действащ по онова време вицепремиер. “При синьо правителство и шампионът ще е син”! Доста красноречиви думи от човек, от когото зависеше бизнеса на Ганчев. И въпреки всичко и всички той изкара 0:0. Шампионско 0:0. Е, оказа се, че при синьо правителство шампионът може и да не е син…

ЗНАМ какво се случи и когато човек на Васил Божков носеше 300 000 долара за един мач за купата в Ловеч, който вместо победа на ЦСКА завърши 3:0 за отбора на Ганчев. ЗНАМ и какво бе отказано на Георги Илиев неговият Локомотив да бие в Ловеч в шампионския си сезон, че дори и падна. ЗНАМ как албански главорези си занесоха 500-те хиляди долара, които бяха донесли в хотела преди мач от евротурнирите.

И понеже ЗНАМ всичко това, няма как да повярвам, че точно днес, когато нещата са съвсем други баш Ганчев ще клекне на Киро, дето продаваше килоти в “Илиенци” и на бай Спас, който и в момента е с лакирани нокти! Извинявайте, но ако и вие знаете какво се случи по-миналото лято, когато не беше ясно какво ЦСКА ще има в елита и ще има ли въобще, когато Бойко избяга в чужбина от проблема, днес нямаше да говорите тия щуротии.

ЗНАМ и друго. Ганчев направи невъзможното в ЦСКА. Заради него в Разград си бият треньора. Заради него днес в 83-ата минута при 2:0 Левски играе със страх от ЦСКА и двама души без съпреник до тях ритат топката в публиката. Заради него все още има отбор в България който се противопоставя на тандема Домусчиев-Пеевски и присъдружните му спасрусевци и други финяги. И всички тези финяги ще са доволни, ако Ганчев го няма в ЦСКА. От днес не е ясно дали и публиката на ЦСКА, поне част от нея, не е минала към финягите!?

Апропо, 2/3 от стадиона за мача с Лудогорец на 5-и май стои непродаден…И нищо чудно този 5-и май да убие в Ганчев тръпката от онзи на “Герена”. Случи ли се това, тогава и на “Армията” да чакат някой пратен от Пеевски Самуилов назаем.

 

коментар

  • Remi Bosses*

    12.04.2018 at 16:10

    СПОКО. ГАНЧЕВ КАТО СИ ОТИДЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВАСО ПОЖАРНАТА…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ