Само в 7DniFutbol.bg

Легенда на ЦСКА предупреди армейците преди вечното дерби: Левски ни бие, когато са слаби! А сега са хем слаби и разклатени

7 Dni Futbol10.04.20187040
Цска Левски (34)

Големият футболист на ЦСКА от 70-те години Георги Денев сподели мнението си за предстоящото днес вечно дерби. Кучето предупреди, че когато Левски изглежда в най-лошо състояние, тогава има успех в сблъсъците срещу армейците.

“Успех на ЦСКА в дербито е задължителен. От една страна, ще е тежък удар по Левски, а, от друга, ще донесе поне малко успокоение и глътка въздух след загубата от Лудогорец. Сценарият в Разград се разви по най-лошия начин за ЦСКА, но това е футболът, има и такива срещи”, каза Денев.

“Очевидно е, че ЦСКА се намира в по-добро състояние от Левски – с оглед резултатите, а и играта като цяло. Левски пък е много слаб и разклатен. Почти не съм го виждал в толкова тежко състояние. Точно заради това обаче в ЦСКА трябва да са много внимателни в дербито. Знаете, че е стара традиция, когато Левски изглежда най-зле и слаб, да ни побеждава. Обратното също важи. ЦСКА има по-добрият състав и се надявам да го покаже и на терена”, добави Денев.

“Липсата на Каранга може да се окаже за хубаво. ЦСКА ще е по-разнообразен в атака, а и колумбийчето Бланко прави впечатление, че тича повече от Каранга и често участва в разиграванията. Според мен няма да е чак толкова голяма загуба липсата на Каранга. Вярно е, че той е голям голмайстор, но това не означава, че всичко в ЦСКА зависи от него. Другите отсъстващи в състава също ще бъдат заместени на ниво”, коментира още Денев.

“Прогнозата ми е победа за ЦСКА с два гола разлика. Смятам, че отборът ще действа офанзивно, както във всеки мач, нищо, че това е турнирна битка. По-логичното е ЦСКА да бие, но нито за момент не трябва да се отписва Левски”, отбеляза още Георги Денев.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ