Само в 7DniFutbol.bg

Поискаха оставката на Роси! Кокала обяви, че италианецът изобщо не го е срам и каза кой е по-добрият вариант за треньор на Левски

7 Dni Futbol10.04.20182950
емил велев кокала

Последният треньор успел да донесе шампионска титла на Левски – Емил Велев, не скри разочарованието си от провала с Ботев. Специалистът даде мнение пред “Меридиан Мач” относно представянето на “сините”, а също така се изказа критично и по адрес на Делио Роси.

“Нормално е да поема вината за загубите. Това се прави, за да не се пренесе напрежението върху футболистите, това е правилно. Ако Делио Роси беше толкова разочарован от себе си тогава би трябвало да подаде оставка. Засега очевидно това не е така”, заяви Велев.

“Аз никога нямаше да стигна до това положение. Вярно, че не съм в кухнята на клуба, но знам за какво става дума в Левски. Знам отговорностите и факта, че винаги се работи под напрежение. Сигурен съм, че всеки един български треньор щеше да се справи по-добре от Роси. Повтарям – всеки един”, добави Кокала.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ