Само в 7DniFutbol.bg

Бивш юрист на ЦСКА унищожи гробокопачите на армейците и FIFPro: Не трябва да се плаща на тези ментета, без пари ще защитавам клуба

7 Dni Futbol05.04.201823950
Радостин Василев

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев отсече, че армейците не трябва да се поддават на искането на FIFPRO да плащат на бивши футболисти.

“Чак сега ми се отдава възможност да коментирам искането на FIFPRO за недопускане на ЦСКА-СОФИЯ до турнирите на УЕФА, заради дългове на фалиралия ЦСКА към футболисти.

Твърдо ЦСКА-СОФИЯ трябва да отстоява позиция, че не следва да плаща на тези ментета, доведени от един треньор (всички знаем кой е) чрез негов близък мениджър и адвокат (Пако Морено и Дуарте Коща) и освободени от същия треньор след това, без правно основание за това. Класическа схема за източване на клуба и на тогавашните собственици от ТИТАН от група лица (треньор, група мениджъри от България, български адвокат, група мениджъри и адвокати от чужбина и естествено футболисти със спорни качества).

Всички по веригата изброени лица ме ненавиждат, защото заедно с юристите по това време бях единствената преграда пред източването на клуба. През 2013 имахме план как да се спасим от тази измама, но Лупи дойде и ни освободи. Както забелязвате всички дела са загубени във ФИФА и КАС от ЦСКА през 2015 г или две години след като бяхме освободени от ЦСКА. Те са загубени от “изключителните” юристи на Сашо Томов, които за 2-3 години загубиха около 13-15 ключови дела във ФИФА и КАС. Изправен пред невъзможност да обясни какво се случва както на г-н Петър Манджуков и Юлиан Инджов, които наливаха пари в пирамидата на Томов, така и на обществеността, феновете и медиите, Лупи си измисли историята, че бившите юристи на ЦСКА стоят зад тези футболисти и дела с цел да настрои към нас привържениците. Придворният му слуга малкият Сашко даже даваше пресконференции на тази тема.

Това естествено е една огромна лъжа. Използвам възможността и предлагам да защитавам ЦСКА-СОФИЯ безвъзмездно по този въпрос, защото съм най-запознат с проблема и съм най-лошият кошмар на всички по веригата!

САМО ЦСКА!!!

1. Сивард Спрокел (Холандия, с решение на ФИФА от 19/02/2015)
2. Гуидо ди Вани (Аржентина, с решение на ФИФА от 02/09/2015)
3. Стивън Обаян Съндей (Испания, с решение на ФИФА от 17/12/2015)
4. Давид Бернандо Тенгариня (Португалия, с решение на КАС от 08/09/2015)
5. Нилсон Антонио да Вейга Барос (Португалия, с решение на КАС от 08/09/2015)
6. Серхио Филипе Диас Рибейро (Португалия, с решение на ФИФА от 25/09/2015)
7. Юнес Бенжелюн (Франция, с решение на ФИФА от 21/05/2015)”, написа Василев в профила си във Фейсбук.

ФОТОФАКТ: Страшен шок за ЦСКА! Пак искат да ги изхвърлят от Европа! Трябва да платят над милион евро, за да се спасят!


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ