Само в 7DniFutbol.bg

Николай Киров отсече: Попадението на Жоао запали искрата! Точно заради това исках да го привлечем

7 Dni Futbol12.03.20181110
34 Локомотив Пд- Ботев

Наставникът на Ботев Николай Киров коментира успеха с 4:2 над Верея в среща от Първа лига. “Канарчетата”, които днес празнуват рожден ден, изоставаха с 0:2, но съумяха да стигнат до обрата. Той започна с фамозно изпълнение на Жоао Пауло, който вкара от 40 метра малко преди почивката.

“Най-хубавото днес е, че успяхме да зарадваме всички ботевисти за празника. Началото на двубоя обаче беше ужасно. Действията ни в защита бяха разконцентрирани, но хубавото е, че играчите показаха характер и успяха да обърнат резултата. И в двете ситуации, ако бяхме концентрирани в отбрана, нямаше как да допуснем гол”, каза Киров след мача.

“Попадението на Жоао Пауло запали искрата. Той се представя много силно и затова исках да го привлечем. Познавам много добре качествата му и засега той ги показва. Разполагаме с голямо разнообразие в атака, но най-важното е да има сигурност в защита, каквато днес нямаше. Искам по-голяма концентрация и агресивност”, добави треньорът на Ботев.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ