Само в 7DniFutbol.bg

“Господарите” и екипа на Любо взривиха бомбата след Конгреса със скрита камера! Показаха скандален списък с клубове фантоми и как делегат изнася бюлетини след вота (Видео)

7 Dni Futbol20.02.201881350
_49T7859

В петък се проведе осмият редовен конгрес на Българският футболен съюз за избиране на нов президент. Двама от претендентите за поста Любослав Пенев и Ивайло Дражев изненадващо не бяха допуснати в залата. И докато двамата се ядосваха отвън, вътре конгресът течеше с пълна сила.

Имаше сериозни притеснения за прозрачността на вота и това накара “Господари на ефира” да направят проверка на случилото се на мястото на събитието. Делегати разказаха потресаващи неща около избора, бюлетините и начина, по който са проведени изборите.

Прословутите списъци с отбори, които имат право на глас, също не бяха предоставени, както беше обещано. Ние обаче се сдобихме с тях и открихме нередности.

Освен всичко това, в разгара на избора, журналистите трябваше да напуснат залата и да наблюдават избора на екран, който прекъсна излъчване. Делегатите пък бяха поканени на обяд.

След като Боби Михайлов беше преизбран, сигналът се възстанови и никой не видя нищо нередно в това.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ