Само в 7DniFutbol.bg

В Румъния не могат да прежалят треньор на ЦСКА! Обявиха го за ключът към титлата и май стана ясно, че взима повече Белчев

7 Dni Futbol09.01.2018230
белчев томас нойберт стефан генов

Кондиционният треньор на ЦСКА Томас Нойберт е изключително уважаван в Румъния след двете титли, които Стяуа спечели, докато той се занимаваше с подготовката на тима. Бившият футболист и наставник на “стелистите” Или Думитреску заяви, че Нойберт е бил големият коз на Лауренциу Регекампф по пътя му към двете спечелвания на шампионата, както и в силните мачове срещу Челси и Аякс в Европа, които са едни от най-добрите на Стяуа в новата история на клуба. Думитреску споделя, че нивото на физическа подготовка, сила и издръжливост, които Нойберт е развил във футболистите са били от ключово значение за това.

Самият специалист пък обяснява за системата TRX, по която в момента работи и с играчите на ЦСКА: “Това е система от комплекс упражнения, която се използва в цяла Европа. Не се използва само от западните клубове, за да надвиват на малките от другите части на континента.”

Томас Нойберт пристигна на “Българска армия” след кратък период в Литекс, като медиите в Румъния го обявиха за най-добре платеният треньор у нас изобщо! Космическата цифра на заплатата му, която се споменаваше, бе близка до 30 000 евро! Интересно е, че точно това е и сумата, която Илие Думитреску заявява, че Джиджи Бекали трябва да извади за нов кондиционен треньор, ако иска Стяуа отново да е шампион.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ