Само в 7DniFutbol.bg

“Синият” бюджет олекна с 30 бона в евро месечно – инвестират парите в заплатите на нови попълнения

7 Dni Futbol25.11.201760
левски сандберг

С освобождаването на Симон Сандберг и това на Бабатунде Аденижи и Франсис Нар Левски ще спестява на месец около 30 хиляди евро. Толкова прибираха тримата футболисти под формата на месечни възнаграждения. Те са и едни от най-скъпите разочарования за клуба от “Герена”.

Интересното е, че африканците и шведът пристигнаха в отбора с трансфери, а не бяха свободни агенти – за всеки бяха платени по около 200 хиляди евро. Въпреки това никой не успя да защити името си и да помогне на Левски да постигне добри резултати, пише “Тема спорт”.

С освобождаването на Аденижи, Нар и Сандберг Левски освободи бюджет за заплати за нови играчи. По време на зимната пауза сините ще привлекат поне трима футболисти, като е възможно бройката им да нарасне. Делио Роси настоява за привличането на класен централен нападател.

Сините водиха преговори и с шведския десен бек Антон Тинерхолм. Той става свободен агент на 1 януари – няма да удължи контракта си с Малмьо.Тинерхолм обаче все още не е дал окончателен отговор на Левски дали приема офертата на Левски. Това трябва да стане до средата на следващия месец.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ