Само в 7DniFutbol.bg

Димитър Пенев: Ганчев няма да се откаже от името на ЦСКА! С него клубът е пример! (Видео)

7 Dni Futbol23.11.2017150
димитър пенев пената

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев направи интересно изказване за управлението на клуба от страна на Гриша Ганчев. Треньор №1 на 20 век заяви, че бизнесменът дава пример с ръководните си действия и не би се отказал от “червените”.

“От поемането на господин Ганчев, това е един план сериозен за ЦСКА. Не може за един кратък период да бъде по-добро лицето от миналото. Много неща се промениха, ние сме вече в голяма Европа, правим много сравнения и по политика, и по бизнес много е труден голям отскок за толкова кратък период.

Най-основното е сигурността, а тя започва с финансите. Не можеш да правиш план за къща, а да нямаш пари за тухли. Има много хора с възможности у нас, но може би няма и сигурност. Не се ли помогне от добри бизнесмени… казвам добри бизнесмени, не хора с добри пари. Да знаят как се правят нещата.

В това отношение ЦСКА е пример в лицето на Ганчев. За други неща може да го упрекват, но… работил съм с него и знам, че няма да се откаже от името на ЦСКА. Може и десет малки ЦСКА да се коментират. И Локомотивски клубове десет да има. И Левски има много – Елин Пелин, Кюстендил… Такива са времената”, коментира легендата.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ