Само в 7DniFutbol.bg

Чинков, така ли се става международен съдия?! Фалшива коса, фалшиви дузпи, фалшив футбол – това е тъжната БГ картинка

7 Dni Futbol19.11.2017470
1 ЦСКА Ботев Пловдив (18)

Петър Петров, известен като Пепи Флагчето, и Марк Бата, с огромното възнаграждение, се появиха вчера в Благоевград, за да изгледат мача Пирин – Берое. Прекрасно. Но защо избраха точно този двубой, а не дойдоха на „Армията” за ЦСКА – Ботев.

Неудобно ли им е, страх ли ги е, или какво? Някой има ли и капка съмнение кого обслужват тези и по каква работа са в българския футбол. А главният бюфетаджия, известен като Перуката или Екскурзианта, къде се крие? Съдиите предрешават първенството под съпровода на тези тримата.

Видяхме го и вчера на „Армията”. Да, ЦСКА игра слабо, но това означава ли, че трябва да се свирят фалшиви дузпи. Онзи с фалшивата коса да се появи пред камерите и да обясни така ли смята да я кара? Стига се е крил като лалугер.

Реферът Волен Чинков така ли защитава международния си излаз, който ще получи от 2018 година? С такива дузпи ли се стига до позиция на международен арбитър? Слугуване на Делиормана ли е стимулът за израстване на съдиите?

Нека го видим какви ги свърши в последните кръгове. Първо в Разград не посмя да изгони поне един играч на Лудогорец срещу Левски. А сега му се привидя дузпа в наказателното поле на ЦСКА, без да има абсолютно никакво нарушение на Бодуров. И като теглим чертата за ощетяванията на единия претендент и авантите към другия, какво се получава?

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ