Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА, а вие сте идиоти!? Не знаете ли къде работи волната пеперуда Чинков? Та той е шофьор на…

7 Dni Futbol18.11.201738530
волен чинков 2

В ЦСКА наистина са идиоти, ако са си мислели, че с Волен Чинков могат да биян някой!

Най-малкото трябваше да проверят къде работи тази волна пеперуда! А местоработата на този сладникав …раст е “Мото Пфое”!

Чинков работи в рекламния отдел на вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджиев, като често се изявява и като шофьор на зализания бански старец.

Същият този Фурнаджиев по-миналото лято бе главен радетел на идеята ЦСКА да не се допуска до Първа лига. Той лично ходи да връчва купите на Лудогорец, като не пропуска да се олигави с олигарсите Домусчиеви. Освен това е лице под наем на Пеевски, когато трябва да се спечели например търг за доставяне на коли за 5 милиона на тотото!

Т.е. по всичко личи, че волната пеперуда Чинков е пратен да обслужи на “Армията” Ботев с каквото трябва. Само и само ЦСКА да бъде спрян. И при това с гаранцията, че каквото и да извърши, няма да бъде наказан, защото зад него е Фурнаджиев – началник на Чинката и в БФС и в “Мото Пфое”.

Е, пеперудата успя. Ще има нови целувки с език между Фурнаджиев и Домусчиеви. Докато Любо Пенев не ги измете всичките!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ