Само в 7DniFutbol.bg

Стана ясно кой е клубът, който издига Любо за президент на БФС! Шефът му беснее, не приеха писмото за кандидатурата

7 Dni Futbol17.11.201732290
кандидатура Любослав Пенев Бфс~02

Кандидатурата на Любослав Пенев за президентския пост в Българския футболен съюз бе издигната официално тази сутрин. Представител на Черногорец (Ноевци) пристигна в 10:30 часа пред националната база в Бояна с уведомително писмо за кандидатурата на “Ел Голеадор”. То обаче не бе прието в канцелариите на БФС поради административна пречка. Ето какво каза човекът от Черногорец:

“Не ни приеха писмото, защото не са готови – нямат регистър и все още не са готови. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерение за кандидатирането на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкома ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол – издига го Черногорец (Ноевци).

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще има пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес”, каза представителят на Черногорец пред медиите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ