Само в 7DniFutbol.bg

Скандално! ЦСКА има да дава 7 милиона на…партия!

7 Dni Futbol30.09.201550

ЦСКА има огромни дългове, които са на път да закрият клуба. “Червените” трябва да платят най-големи суми на НАП (11 милиона) и “Лира Инвестмънтс”.

Фирмата, регистрирана в Люксембург, има да получава малко над 7 милиона лева от “армейците”. Сумата е натрупана, тъй като “Лира” е финансирала клуба, давайки му кредити. Това е обичайна практика в българския футбол – собственикът да дава заеми.

Александър Томов, който бе силният човек в ЦСКА допреди няколко месеца, обяви, че “Лира” ще се откаже от своите взимания от “червените”, но поне до този момент това не се е случило. Томов не фигурира в ръководството на люксембургската компания. Неин представител е Димитър Митев, а в българския й клон фигурират още имената на Жан-Бернар Зеимет и Калина Кръстева. На практика “Лира” е партийна фирма, тъй като и Митев, и Кръстева са част от социалдемократическото обкръжение на Сашо Апашо! Точно затова на “Армията” се притесняват че хората на Лупи може в един момент да предявят петенции към въпросните 7 милиона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ