Само в 7DniFutbol.bg

Петричев, ти си световно неизвестен! Моци, ти си рецидивист!

7 Dni Futbol30.09.2015120

Това определено беше дербито на кръга. Гостите от “Литекс” имат пълните основания да съжаляват, че не победиха шампионите. Хареса ми как стоят “оранжевите”, бяха добре организирани и в отбрана, а и на контрите също създадоха интересни ситуации. Не ги притесни фактът, че почти цяло второ полувреме играха с десет човека, дори напротив, изглеждаха по-готови за успех.

“Лудогорец” сякаш не е онзи отбор от миналите сезони, в Разград си дават сметка, че сега отборът е по-слаб, и това като че ли избива в други неща. Няма как да имаш такава селекция и отборът ти да изглежда по този начин. Нямат идея как да вкарат гол и ако го няма Марселиньо, не могат да измислят нищо стойностно. Освен това Моци се превръща в рецидивист, той е за гонене през мач. Като си чужденец, ще играеш на ниво и ще даваш пример, но не по този начин. И аз съм бил чужденец и като съм правел глупости, съм бил наказван за по осем мача. Не знам причините за тази слаба форма, но не е лошо да се замислят повече, особено онези от клуба, които отговарят за селекцията.

Адмирации за собственика Кирил Домусчиев за всичко, което прави, но явно и тези под него трябва да са на нивото му. Какъв е този световнонеизвестен Петричев?! Какви са тия спринтове към Стойчо Стоилов, двамата са като от две планети, Петричев не може да скача и да се мери със Стоилов. Единият е никой във футбола, а другият е доказан футболист и ръководител. Изключително грозен скандал. Стойчо Стоилов си има кусури, но в сравнение с Петричев е като великан. Таско Тасков според мен свири каквото видя. Червеният картон на Страхил Попов е нарисуван, не знам защо не видя и този на Моци. Дузпата не се видя, така че няма как да се коментира.

ЕМИЛ ВЕЛЕВ, КОКАЛА

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ