Само в 7DniFutbol.bg

Красен Кралев пое голям ангажимент към ЦСКА! Ето го!

7 Dni Futbol29.09.201552

Министърът на спорта Красен Кралев заяви, че никой от ЦСКА не го е търсил за съдействие. Той бе категоричен, че министерството е готово да помогне на “армейците” с каквото е необходимо.

“Не искам да коментирам ЦСКА. Лекоатлетите са кротки хора, възпитани. Те не са агресивни, концентрирани са върху маратона си. Дайте да говорим за нещо, което заслужава уважение и което е достойно. Трябва да опитате 42 км, за да разберете за какво говоря. И тогава трудно ще ми задавате въпроси за футбол, когато говорим за маратон. Говорим за лека атлетика в момента. Казали сме достатъчно ясно – нека да кажат какво искат. Бойко Борисов им каза, аз им го казвам. Нито един човек от новото ръководство не ни е потърсил за съдействие. Всичко, което искат, ще им бъде подсигурено”, каза Кралев след днешната пресконференция, посветена на Софийския маратон, който ще се проведе в неделя.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ