Само в 7DniFutbol.bg

Камбуров е бъдещия шеф на Локо (Пд), но първо да подобри рекорда ми!

7 Dni Futbol29.09.2015140

Мартин Камбуров понесе много измислици и бе набеден за много злини в “Локомотив” (Пд), но хората, които го познават наистина, знаят какъв човек е той. Никой от тях не е повярвал и не може да повярва на някакви измислици от “доброжелателите” на Мартин. Всичко, което се изписа по негов адрес, е лъжа. Той го доказа след първия гол, който вкара срещу “Славия”. Всички видяха как отиде при Христо Колев и двамата се прегърнаха, а после дойдоха и останалите момчета от отбора, за да се радват заедно.
Бащата и Мартин никога не са били в конфликт, аз говоря всеки ден и с двамата, знам за какви отношения става въпрос. Разни хора си измислят разриви и скандали само за да вредят на “Локомотив”. Не знам защо го правят, но важното е, че отборът търпи развитие. Играта и резултатът срещу “Славия” го доказаха. Колективът ни също е на много високо ниво и не мога да си обясня защо някой толкова цели да го разбие.
Христо Колев разполага с много млади момчета, които има какво да научат от него и от опитните играчи в отбора Камбуров, Кирил Котев, Сашо Тунчев и сега Емил Гъргоров. Те са хората, които обединяват съблекалнята. Не знам защо Бащата реши да си тръгне, но е важно, че се върна, и видяхте какъв беше ефектът – Мартин вкара два гола. За какви скандали можем да говорим тогава? Той е като част от семейството ми и го познавам много добре. На Христо Колев съм му бил и треньор, също знам характера и качествата му. Тези двама души в момента са символите на този “Локомотив” (Пд). Камбуров е човек, когото всички на Лаута обичат и уважават. Тук една лоша дума няма да чуете за него, всички говорят с уважение, когато чуят името му. Същото важи и за Бащата.
Радвам се много, че Мартин продължава да вкарва голове. Той ще завърши кариерата си в “Локомотив” и след това ще започне работа в клуба на пост, който той сам си избере. Дотогава съм сигурен, че ще вкара още много попадения с черно-бялата фланелка. Аз ще съм първият, който ще отиде да го поздрави, когато изравни и задмине постижението ми от голове в “А” група – 185 (б.р., след двата гола срещу “Славия” Камбуров има 159). Ще съм много щастлив, че точно момче като него ще направи това нещо, ние сме едно семейство. Бях рекордьор по мачове и голове за националния отбор, но Димитър Бербатов подобри постижението ми. Рекордите са за това – да дойде някой след теб и да ги подобрява.

ХРИСТО БОНЕВ, директор на Локомотив Пловдив

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ