Само в 7DniFutbol.bg

Звезда на Локо Пд изригна: Не заслужаваме да идват хора да ни издържат за по 5 месеца

7 Dni Futbol29.09.201560

Една от звездите на Локо Пд Зоран Балдовалоиев заяви пред 7 дни спорт че клубът не мзаслужава да идват да го издържат хора за по 5 месеца!

“Когато си тръгнах от Лаута, казах, че един ден ще се върна, и този момент настъпи. Ще призная, че имах много по-добри оферти от финансова гледна точка, но реших да се върна тук. Казах си – ще отида там, където ме обичат и уважават хората. Парите са важни, но понякога не са на първо място. Говорих и с Христо Бонев, и с други хора и ми казаха, че всичко ще е наред. Казаха ми, че има хора, които ще вземат отбора, и няма да има проблеми. Разбрахме се много бързо”, категоричен е Балдовалиев.

Запитан знае ли, че основният спонсор Христо Крушарски ще издържа клуба за пет месеца, македонецът бе откровен: Дано да не е за пет месеца или година, а да е за по-дълъг период. Отбор като “Локомотив” с история и фенове не заслужава такова нещо – да идват хора за по пет месеца. Вече е редно някой сериозен човек да се заеме с отбора и да има бъдеще. Ние футболистите ще направим всичко възможно този човек да не помага само пет месеца, а да му хареса в “Локомотив” и да остане задълго. Но това ще стане само с добри игри и победи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ