Само в 7DniFutbol.bg

Смяна на властта в ЦСКА! Вижте кой вече дава парите

7 Dni Futbol29.09.201520

В последните няколко дни е настъпила промяна в ЦСКА. Доста от финансовите операции в клуба се извършват през новото дружество. Както е известно, сметките на ПФК ЦСКА са запорирани от НАП заради колосалните дългове на клуба в размер на над 24 милиона лева. Точно заради тези задължения и невъзможността те да се погасяват от клуба поискаха от Софийски градски съд да се даде старт на процедура по несъстоятелност.
Новите собственици на ЦСКА в лицето на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов регистрираха новото дружество, но то няма зелена светлина от БФС да функционира. Въпреки това по информация на “7 дни спорт” някои от вътрешните плащания на оперативни разходи, заплати на администрацията, спортно-техническия щаб и футболистите се извършват през сметки на новия клуб. Интересен факт е, че материалноотговорно лице в него е Пламен Марков. Той е и изпълнителен директор по длъжност в новото дружество. Освен за заплати и разходи, свързани с първия отбор, там се плащат и разходи, свързани с детско-юношеската школа, както и сметките за ток, вода и телефони. Всичко това се прави с цел да се улесни работата на клуба.
В същото време вчера не беше оповестено дълго чаканото решение на съда по делото за несъстоятелност. Както е известно, преди няколко дни стартира разглеждането на документите в Софийски градски съд, като от тях трябва да стане ясно дали в клуба влиза синдик или не. Възможно е “червените” дори веднага да обявят фалит.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ