Само в 7DniFutbol.bg

#КОЙ иска през Ботев да натресе Славчо за кмет на Пловдив!?

7 Dni Futbol28.09.2015100

Зададоха се избори и феновете станаха необходими на политиците! Особено тези от Пловдив. През годините бултрасите бяха натискани да гласуват за кой ли не. Слава Богу, огромната част от тях отказаха да продадат гласа си. Дано удържат и сега. Защото положението е отново същото.

От няколко седмици в политическите среди под тепетата се говори, че фенове на Ботев са подложени на натиск да организират подкрепа за Славчо Атанасов. Провалилият си в предишния си мандат като кмет настоящ депутат, пак се облизва за пост №1 в Пловдив.

ОЧАКВАЙТЕ В 7DNIFUTBOL.BG РАЗКРИТИЕ ЗА ТОВА КОЙ НАПАЗАРУВА ЛОКО ПД И ЗАЩО УЗУНОВ И ЗУМА СА ПАК НА РАБОТА!

#КОЙ е зад него ли? Лесно може да се разбере. Първо Атанасов е любимият пловдивски политик на близките до #КОЙ “Блиц” и “ПИК”. Защо, ако освен самият той не е фаворитът на Успелия младеж?

И второ, което е далеч по-важно – #КОЙ дава мижавите пари на Ботев да оцелява, след като преди това му отне “Виваковм”, за да го прати в новия си отбор от София? И сега заради тези пари, феновете на “канарите” са притискани.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ